WEDSTRIJD FC Dynamic Houthalen - ZVK Boxberg  5 - 10  (2-7)

DATUM 02-12-2011  20:45

DOELPUNTEN Sven Vanecht 1 - 0, ZVK Boxberg Genk 1 – 1, ZVK Boxberg Genk 1 - 2, ZVK Boxberg Genk 1 - 3, ZVK Boxberg Genk 1 – 4, ZVK Boxberg Genk 1 – 5, ZVK Boxberg Genk 1 - 6, Sandro Porco 2 - 6, ZVK Boxberg Genk 2 - 7, Tom Claes 3 - 7, ZVK Boxberg Genk 3 - 8, ZVK Boxberg Genk 3 - 9, ZVK Boxberg Genk 3 - 10, Sandro Porco 4 – 10, Karel Vermeulen 5 - 10

VERSLAG Na een veelbelovende start van Dynamic Houthalen aan deze wedstrijd (de 1-0 na 2 minuten) volgde de ontnuchtering al vrij snel. Na 5 minuten stond het immers al 1-5 waarbij elke aanval van de bezoekers resulteerde in een doelpunt. Vanaf dat moment moest Dynamic de wet van de sterkste (lees: de technisch beste ploeg) ondergaan en probeerde het de schade nog te beperken. Kortom, een collectieve off-day van de thuisploeg en een match om zeer snel te vergeten!!!